WEDSTRIJD Masita Bolderb. - I.S.T. Cocoon Ham  7 - 8  (2-2)

DATUM 12-09-2003  19:00

DOELPUNTEN 2’ (0-1) Chris Witters assist Ivan Cools, 8’ (0-2) Niko Kopriva assist Ivan Cools, 13’ (1-2), 22’ (2-2), 25’ (2-3) Chris Witters assist Ivan Cools, 26’ (3-3), 29’ (3-4) Ivan Cools assist Chris Witters, 32’ (4-4), 33’ (5-4), 35’ (6-4), 36’ (6-5) Niko Kopriva assist Ivan Cools, 40’ (6-6) Niko Kopriva assist Chris Witters, 43’ (6-7) Ivan Cools assist Niko Kopriva, 45’ (6-8) Benny De Boulle, 47’ (7-8)

VERSLAG Bij het betreden van de sporthal weten we al ... klein veld ... dit speelt niet in ons voordeel. Nochtans begint het schitterend. Vroeg in de wedstrijd passeert Ivan naar Chris die laat zien hoe dat we vandaag moeten scoren : 0-1. 8ste minuut : weer Ivan aan de basis van de aktie en deze keer Niko die de bal maar al té graag in doel jaagt : 0-2. Het gevaar van de tegenstander komt enkel van afstandsschoten. Onze verdedigers en onze keeper Olivier zijn gewaarschuwd. ‘Blokkeren’ is de boodschap. Ondertussen proberen we onze voorspong uit te bouwen. Echter in de 13de minuut is de boodschap niet duidelijk en komt de aansluitingstreffer via een afgeweken afstandsshot : 1-2. En even later opnieuw een afgeweken afstandsshot : 2-2 is de ruststand. Deze wedstrijd wordt een nek aan nek race. 25ste minuut : Ivan naar Chris : even 2-3. Nog geen minuut later 3-3. 29ste minuut : Chris naar Ivan : 3-4. Drie minuten later een zware verdedigende fout en 4-4. In een mum van tijd staan we hopeloos achter : 5-4 en 6-4. Nog een kwartier te spelen. Dit wordt ons moment. We laten dadelijk zien dat we nog willen winnen. En dat begint bij de verdediging : Pieter en Dirk blokken héél goed af : de boodschap is nu duidelijk begrepen. Aanvallend lukt het schitterend : vier doelpunten na mekaar, met een briljante laatste goal van Benny : 6-8. Nog 5 minuten. De tegenstander neemt risico’s : de keeper speelt mee in de aanval ... het wordt nog 7-8 op 3 minuten van het eind. De aanvallende druk van de tegenstander wordt nog opgevoerd, maar we houden stand en halen de drie punten binnen. Dat is dus zes op zes.